Bubiv-Span Kft

1991 óta

Társaságunkat 1991-ben két, a bútoriparban akkor piacvezetőnek számító vállalat, a bútorgyártó Bubiv Kft. és a forgácslap gyártó Interspan Kft. alapította az egyedi bútorkészítők számára. Innen ered cégünk elnevezése , a Bubiv-Span is. Fő profilunk laminált forgácslapok forgalmazása és megmunkálása volt.

Ebben az időben a Duna pesti oldalán ezzel a tevékenységgel egyedül a társaságunk foglalkozott. A folyamatos, jó minőségű termék-előállításnak köszönhetően egyre több asztalos kereste meg a vállalkozásunkat, így a sikerek eredménye képpen, folyamatosan tudtuk bővíteni termék palettánkat, továbbá elkezdtük a bútoripari szerelvények , kiegészítők és ragasztóanyagok forgalmazását is.

1994 nagy fordulópont volt a kft életében, ugyanis a dolgozói csoport kivásárolta az alapító vállalatok üzletrészeit, így azóta magántulajdonú vállalkozásként dolgozunk .

A folyamatos géppark korszerűsítéssel és termékbővítéssel igyekszünk napra készen kiszolgálni megrendelőink igényeit, célunk, hogy precíz, gyors és pontos munkavégzéssel minél több elégedett ügyféllel büszkélkedhessünk.

Tóth Tibor
Ügyvezető

Partnereink

p

Nyitvatartás változás!

Értesítjük minden kedves leendő és új Ügyfelünket, hogy 2021 július 1-jétől üzletünk hétköznapokon is reggel 8 órától tart nyitva.

Megértésüket köszönjük!